ISOCloud is a new Microsoft SharePoint based Quality Management Software

Az IsoCloud integrált minőségbiztosítási rendszer elsősorban a vállalatok minőségirányítási tevékenységeit könnyíti meg, kiemelten kezeli a dokumentummenedzsmentet, a munkafolyamatok nyilvántartását, valamint a kockázatok kezelését és nyomon követését. Az IsoCloud tervezése során egy könnyen bevezethető, logikusan működő minőségirányítási eszköz kialakítása volt a cél, mely a folyamatokban résztvevő összes szereplő mindennapi munkáját segíti, felhő infrastruktúrán üzemeltethető és Software as a Service (SaaS) modellben elérhető. 

Az ISOCloud szoftver tökéletesen megvalósítja a dokumentumok időbeli és tartalmi követhetőségét, és biztosítja a kontrollált életciklus-kezelést. Ideális megoldás a dokumentumok létrehozásának, nyomon követésének többlépcsős folyamatára. 

Az Aloha és a minőségbiztosítás 

Kapcsolatunk a minőségbiztosítás támogatásával 2001-re nyúlik vissza. Ekkor kezdünk el foglalkozni az ISO Achiver elnevezésű, Lotus Notes alapokon működő szoftver bevezetésével. Sok-sok sikeres projekt után az alapplatform elkezdett kihalni a piacról. 2008-ban jelent meg első saját fejlesztésű szoftverünk, mely már a Microsoft 2007-es SharePoint verzióján futott, ezt követően az eszközt újrafejlesztettük a 2013-as verzióra, mely jól vizsgázott nagyvállalati környezetben is. 2018-ban kezdődött el az ISOCloud fejlesztése, amely O365 platformra épített modern minőségbiztosítást támogató rendszer. 

 

A minőségbiztosítási rendszereket megfelelően kiépítő, üzemeltető vállalkozások és szakemberek jelentősen hozzájárulnak az adott szervezet napi szintű megbízható működéséhez. Ez a szerteágazó és sokrétű munka hatékonyan támogatható informatikai megoldásokkal, amelyek gördülékenyebbé teszik a folyamatokat és az auditokra való felkészülést, végső sorban jelentősen hozzájárul a vállalat biztonságos napi szintű üzemeltetéséhez. 

Az Aloha Informatika egy olyan integrált, minőségirányítási megoldást ajánl ügyfelei számára, mely korszerű eszközökkel segítik a minőségirányítási szakemberek és a vállalatot vezetők mindennapjait. Ezen eszközökkel szemben támasztott elvárások többek között a következők: 

- Széles körben támogatja a piacon jelenlévő szabványokat 

- A minőségirányítás teljes folyamatát lefedi (dokumentum menedzsment, auditok támogatása, workflow, stb.) 

- Mindezeket folyamatszemlélettel és hatékony kockázatelemzéssel teszi 

 

Modulok

5b6241ac-2a5b-4d61-8601-a5bcb2b0aedc (1)

Kockázatelemzések 

KPI-ok 

Folyamatleltár 

Incidensek 

Auditok 

Feladat modul 

Központi dokumentumtár 

Workflow modul 

Értesítések modul 

Üzleti események 

Partner modul 

Munkatársak 

Eszköz modul 

CONTACT US

© Aloha Ltd. Budapest  - 2019